Paras kiinteistö Alicantessa

Erikoisen ilmaston ansiosta Costa Blancaa voi sanoa ihanaksi paikaksi, koska siellä on aurinkoista, lämmintä ja kaunista ympäri vuoden. Ihmiset eri puolilta maailmaa tulevat tänne rentoutumaan upeille uimarannoille. Jotkut heistä aikovat muuttaa Espanjaan asumaan pysyvästi, toiset päättävät ostaa sijoitusasunnon Alicantesta ja vuokrata sen.

Asunto valitaan tulevan omistajan mieltymysten, ostobudjetin, asunnon käyttötarkoituksen ja hankintatavoitteen perusteella. Vuokrausta varten on epäilemättä kannattavampaa hankkia asunto, joka sijaitsee lähellä uimarantaa. Mutta näiden asuntojen hinnat ovat 20-30% korkeampia. Siksi, jos aiot käyttää asuntoa pysyvänä asuinpaikkana, ota huomioon tämä tekijä ja valitse asunto 3-6 km kauempana rannasta.

Jos haluat ostaa edullisen asunnon Alicantesta, tutustu huolellisesti kiinteistömarkkinoiden tarjouksiin, mutta loppuvalinta ja kauppasopimus on parempi tehdä kiinteistöyhtiön avulla.

Paras kiinteistö Alicantessa

Kiinteistö Alicantessa samoin kuin koko Costa Blancalla ovat kysynnässä. Asuntojen ja omakotitalojen hinta riippuu alueen arvostuksesta, uimarannan läheisyydestä, infrastruktuurista ja asunnon pinta-alasta. Jokaisella kiinteistötyypillä on omia ominaisuuksia ja etuja.

Yksiöt Alicantessa ovat arvokkaita. Ne ovat suhteellisen halppoja ja ne voidaan helposti vuokrata sekä lyhyeksi että pitkäksi ajaksi. Useimmat asunnot ovat studiomuotoa, jossa on yhdistetty olohuone ja keittokomero. Semmoinen ratkaisu lisää tilaa, viihtyisyyttä ja mukavuutta.

Alicanten 2-3 huoneen huoneistot ovat erittäin suosittuja turistien keskuudessa. Monet perheet tulevat tänne pitkäksi ajaksi, ja tällainen majoitus on heille erittäin mukavaa. Asunto sijaitsee usein taloissa, joissa on hyvä infrastruktuuri, asuinyhteisössä on yleensä viheralueita, uima-allas, parkkipaikka, joskus tenniskenttäkin.

Alicanten rivitalo tai bungalow on yksi- tai kaksikerroksinen talo, joissa on oma sisäänkäynti jokaiseen asuntoon. Yhteinen talonviereinen infrastruktuuri antaa mahdollisuutta jakaa kaikki talon ylläpitokustannukset asukkaiden välillä. Rivitalojen hinnat ovat paljon matalampia kuin omakotitalojen tai huviloiden hinnat, joten monille ostajille tällainen asunto on erinomainen sijoitus. Tällaisen asunnon etuja ovat hyvä infrastruktuuri, asuinyhteisössä on uima-allas, tenniskenttä, viheralueita.

Alicanten omakotitalot ja huvilat ovat kalliimpia paritaloihin verrattuna. Mutta tällä alueella ne ovat melko edullisia.

Jos etsit asuntoa Alicantesta, ota yhteyttä "Woodmarkgroup"-yritykseen, autamme sinua löytämään unelmiesi kodin, huvilan tai asunnon. Monien vuosien kokemus kiinteistöalalla antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parhaita vaihtoehtoja markkinoilla.

Suosittelemme kiinnittää huomiota Costa Blancan kiinteistöön seuraavissa kaupungeissa: Alicante, Benidorm, Torrevieja, La Mata, Punta Prima, Campoamor. Niissä on kaikki mitä tarvitset pysyvää asuinpaikkaa tai upeaa lomaa varten, ja mikä tärkeintä – täällä ovat kiinteistön halvimmat hinnat.

Woodmarkgroup Woodmarkgroup
Please, fill in this form. We will call you back at your preferred time later.
+