Paras kiinteistö - Torreviejassa

Costa Blanca on yksi Espanjan kauneimmista ja suosituimmista rannikkoalueista. Täältä löydät kaiken, mitä haluat: ihana ilmasto, upeita uimarantoja, luonnonpuistoja, jokaiseen makuun ja kukkarolle sopivia viihteitä. Siksi tämän alueen kiinteistö on niin kysyttyä.

Kiinteistöä Torreviejassa, joka on yksi Espanjan aurinkoisimmista kaupungeista, arvostetaan erityisesti. Vieraanvaraista Costa Blancan rannikkoa kannattaa pitää hyvänä kodin ostopaikkana pysyvää asumista tai sijoituskohdetta varten.

Torrevieja on pieni kaupunki, jossa on vain 100 000 asukasta. Mutta kaupungissa on hyvin kehittynyt infrastruktuuri, siellä on kaikki, mitä tarvitset rentoutumista ja mukavaa asumista varten.

Epäilemättä kiinteistö Torreviejassa on aina suosittu. Kiinteistön hinta Torreviejassa on kohtuullista, keskihinta on paljon alhaisempi kuin Espanjan muilla asuinalueilla. Täältä voit ostaa asunnon eri hintaluokista, alkaen 50000 eurosta.

Kiinteistö Torreviejassa

Kiinteistö Torreviejassa on erilaista. Markkinat tarjoavat huoneistoa eri hintaluokkia, muotoja ja pinta-alaa, sekä lux-huviloita, että edullisia kaupunkitaloja jne.

Yksi tämän asuinalueen eduista on upea ilmasto. Täällä on keskimäärin 320 aurinkoista päivää vuodessa, mutta helteistä kesää ei ole melkein koskaan. Aluetta ympäröivä vuorijono luotettavasti suojelee sitä tuulilta ja sykloneilta. Suolajärvet sekä monet hiekkarannat myös vaikuttavat ilmastoon.

Tällä alueella on taattu optimilämpötila. Kesällä se ei ylitä + 30 ° astetta, ja talvella se ei putoa alle +10 ° astetta. Se on ihanteellinen lomapaikka. Ja turistit maailman eri puolilta, jotka pitävät espanjalaisista kauneuksista ja maisemista, tulevat mielellään rentoutumaan Costa Blancalle.

Paikalliset uimarannat ovat saaneet arvostetun Sinilippupalkinnon, mikä vahvistaa niiden puhtautta, mukavuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Siksi kiinteistö Torreviejassa voidaan pitää kannattavana sijoituksena omaan terveyteesi.

Kiinteistöjen ostaminen Torreviejasta ei ole vaikeaa, koska erilaisia tarjouksia on tosi paljon ja asuntomarkkinat ovat aktiivisia. Suurin osa rakennuksista on enintään viisikerroksisia. Tämä takaa kauniin näkymän ikkunasta ja antaa rauhallisuutta ja yksityistunnetta.

"Woodmarkgroup"-yritys auttaa sinua löytämään parhaat vaihtoehdot ja järjestää kaikki prosessin muodolliset toimeenpiteet. Markkinoilla on laaja valikoima kohteita eri laatua, rakennustyyleja, muotoja ja sijaintia (rannan etäisyyttä). Kannattaa kiinnittää huomiota Torreviejan lähialueihin, täällä on myös monia mielenkiintoisia kohteita. Esimerkiksi Playa Flamenca, La Zenia, Villamartin, Cabo Roig, Torre de la Horadada ja muut.

On myös olemassa paljon kaupallisia kiinteistöjä, liikepaikkoja, ne ovat mielenkiintoisia sijoitusvaihtoehtoja, esimerkiksi catering-yrityksiä tai viihdeteollisuuteen liittyvää liiketoimintaa varten.

"Woodmarkgroup"-yritys myy kiinteistöä ja pysyy luotettavana avustajana sopimuksentekohetken jälkeen!

Woodmarkgroup Woodmarkgroup
Please, fill in this form. We will call you back at your preferred time later.
+