Kiinteistö Espanjassa

Espanja on turistimaa, jossa vuosittain vierailee yli 50 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Espanjan Välimeren rannikolla, joka ulottuu Ranskan rajalta Gibraltarin salmelle, on yli 2000 uimarantaa. Mutta rantaloma ei ole kuitenkaan tärkein Espanjan matkailukohde.

Eri kausien ja sivilisaatioiden upeat rakennustaiteen monumentit, espanjalaisten mestaritaiteilijoiden, runoilijoiden ja kirjailijoiden teokset ovat merkittävästi vaikuttaneet maailman kulttuuriin.

Investointi rannikon kiinteistöön on aina ollut edullista. Mutta meren rannalla olevan talon ostaminen maksaa Nizzassa tai Italiassa paljon enemmän. Siksi kiinteistö Espanjassa on paras vaihtoehto hinta-laatusuhteen kannalta.

Kiinteistö Espanjassa

Lomakaupungit Espanjan rannikolla

Espanjassa on paljon monipuolisia ja mielenkiintoisia paikkoja, jotta rentoutua meren rannalla. Niiden luonto ja maisemat vaihtelevat ja rantaviivaominaisuudetkin eroavat toisistaan.

Costa Brava on rannikko, joka ottaa alkuunsa Ranskan rajalta Koillis-Espanjassa. Kesällä lämpötila siellä harvoin ylittää 35 astetta, siksi meri lämpenee kuukausi myöhemmin kuin eteläisissä maakunnissa.

Costa Maresmessa - Espanjan rannikolla, joka sijaitsee Costa Bravan vieressä – on kehittynyt infrastruktuuri. Costa Maresmen uimarannat ovat hyvin leveitä ja niiden hiekka on kullanvärinen. Seillä ei ole kallioita eikä jyrkkiä rinteitä veteen.

Costa Blanca on yksi suosituimmista lomakohteista sekä paikallisten asukkaiden, että ulkomaalaisten turistien kesken. Alue ulottuu Valencian maakunnan rajoista Murciaan.

Tämä on todella upea paikka - pitkät, loputtomat valkoisen hiekkarannat, uskomaton ilmasto (ei siis ole ihme, että ilmaston muistomerkki sijaitsee tällä seudulla) – täällä ei ole kylmiä talvia eikä helteisiä kesiä. Aurinkoista on melkein ympäri vuoden.

Kiinteistö Espanjassa on erittäin suosittu, koska vain täältä löydät asuntoja tosi edullisella hinnalla. Parhaita kiinteistöhintoja Espanjassa Costa Blancalla tarjoaa sinulle "Woodmarkgroup"-yritys. Meidän yritys auttaa sinua ostamaan kiinteistöä, sekä tarjoaa myynnin jälkeisiä palveluja.

Costa del Sol (Costa del Sol) - ulottuu Malagan kaupungista Gibraltarin salmelle, tämä on Espanjan rannikon eteläisin osa. Lepäämistä täällä pidetään arvostetuimpana.

Kiinteistö Espanjassa Costa del Solilla on kuitenkin melko kalliimpi.

Mitä kiinteistöä Espanjassa voit ostaa rannikolta?

Viime vuosien matkailubuumi on tuonut mukanaan muutoksia Espanjan kiinteistömarkkinoille. Rannikolle vanhojen kalastajakylien tilalle on ilmestynyt nykyaikaisia kaupunkeja. Monet eurooppalaiset pitävät parempana ostaa kiinteistöä Espanjasta - edullisia huoneistoja tai rivitaloja - eikä varata hotellihuoneita.

Mikäli haluat ostaa kiinteistöä Espanjasta, ota yhteyttä "Woodmarkgroup"-yritykseen. Jo enemmän 10 vuotta me teemme työtä kiinteistöalalla Costa Blancalla ja tarjoamme asiakkaillemme parhaita asuntoja edullisimmalla hinnalla.

Woodmarkgroup Woodmarkgroup
Please, fill in this form. We will call you back at your preferred time later.
+