Kiinteistö Costa Blancalla

Mikäli haluat ostaa kiinteistöä Costa Blancalta, tutustu huolellisesti asuntomarkkinoihin ja hinnoittelun periaatteisiin. Mutta suosittelemme hakemaan apua asiantuntijoilta. Löytää myyntimarkkinoilta kiinteistöyhtiö, jolla on positiivinen maine, on nyt melko helppo. Jos haluat saada apua kiinteistövälitysfirmalta sinun on hyvä selvittää etukäteen seuraavat kriteerit: millaista kiinteistöä etsit (omakotitalo, huvila, rivitalo, bungalow, huoneisto, asunto), mikä on sen käyttötarkoitus (vakituinen asuinpaikka, vuokraaminen vai loma-asunto), millä asuinalueella sen pitäisi olla ja kuinka paljon rahaa aiot käyttää. Kiinteistöyhtiön asiantuntijat löytävät sinulle sopivimmat kiinteistökohteet, sinun täytyy vain valita ja maksaa asuntosi, koko sopimusprosessin suorittavat kokeneet kiinteistövälittäjät, eikä kodin ostaminen aiheuta sinulle mitään ongelmia.

Espanja tarjoaa laajan kiinteistövalikoiman, mutta on tiettyä eroa vakituisen asuinpaikan ja loma-asuntojen välillä.

Kiinteistö Costa Blancalla

Kiinteistö Costa Blancalla tarjotaan pääsääntöisesti täysin asumisvalmiina, siellä on kylpyhuone, suihku, keittiö, huonekalut. Yksi espanjalaisten kiinteistön eduista on se, että sinä voit rentoutua rannikolla ja myös saada tuottoja vuokraamisesta. Vuokraamista varten kannattavimmat huoneistot sijaitsevat meren rannalla.

Kiinteistö Espanjassa: tyypit

Ensimmäinen tyyppi (rantakiinteistö)

Yleensä nämä ovat edulliset huoneistot ja rivitalot, jotka sijaitsevat rannikkoalueella. Tavallisesti niissä on 1-2-3 huonetta, pinta-ala on noin 50-100 neliömetriä. Näillä asunnoilla on aina suuri kysyntä. Ostaa kiinteistö Costa Blancalta voi 50 tuhannella eurolla.

Asunnon hinta riippuu voimakkaasti sijainnista (etäisyys uimarannasta), ja vasta sitten otetaan huomioon sellaiset tekijät kuin asunnon kunto ja sen pinta-ala. Esimerkiksi Torrevjassa sijaitseva asunto voi ostaa "Woodmarkgroup"-yritykselta vain 69 900 euron hintaan, ja myytävä asunto on hyvässä kunnossa, vain 900 metrin päässä uimarannasta, ja siellä on hyvä asuinyhteisö (kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä) ja uima-allas.

Toinen tyyppi (pysyvä asuinpaikka)

Costa Blancan omakotitaloissa pysyvää asumista varten on parannettu ulkoasu ja kalliimmat viimeistelymateriaalit. 150 neliömetrin kiinteistöjen hinnat alkavat 200 tuhannesta eurosta.

Huoneistot Costa Blancalla

Huoneistot ovat myös erittäin suosittuja - niissä on varustettu kylpyhuone, huonekalut, sisäänrakennetut vaatekaapit, ne sijaitsevat moderni asuinalueilla, joissa on oma piha, uima-allas, parkkipaikka tai autotalli, leikkikenttä, kuntosali jne. 60-200 tuhannella eurolla voit ostaa mistä tahansa Costa Blancan osasta huoneiston, jossa on kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, terassit.

Jos haluat ostaa asunnon, kiinnitä huomiota Costa Blancaan, täällä ovat sekä upea ilmasto ja upeat uimarannat, että myös edullisimmat asuntojen hinnat.

Woodmarkgroup Woodmarkgroup
Please, fill in this form. We will call you back at your preferred time later.
+